+36 30-564-6625 (Fa beszámítása lehetséges!)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A fakivágás árába a kivágott fa értékének beszámítása lehetséges!!! A feltételekről érdeklődjön telefonon!

Sajnos minden fa és minden "eset" más és más, ezért nagyon nehéz egységes árat szabni. Azt javasoljuk, hogyha mégis szeretne előzetesen tájékozódni az árak felől, küldjön nekünk fotót a kérdéses fáról. Célszerű olyan beállításban fotózni, hogy a méretek és a "problémás" ( pl. légvezetékek, épület stb.) részek látszódjanak.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy működési területünk elsősorban Kecskemét és 50-60km-es körzete, illetve Nagykőrös (iil. Cegléd) és kb. ugyanilyen sugarú körzete. Ettől távolabbi települések sem kizártak, viszont itt már az üzemenyagköltség miatt úgymond jelentősen emelkedik a vállalási ár, így valószínűleg Önnek közelebbi vállalkozóval célszerűbb megállapodni.

Árszabásunkat tekintve korrekt áron dolgozunk, gyorsan és szakszerűen. A fakivágás ára függ, hogy pontosan hol helyezkedik el a fa, illetve,hogy hogyan lehet megközelíteni, mit veszélyeztet.

Kérjük, hogy amennyiben ajánlatot szeretne kérni, küldje el nekünk a fotót a kérdéses fáról az alábbi email címre: fakivagasnagykoros@gmail.com.

Célszerű több fotót készíteni, amelyen minimálisan az alábbiak jól láthatók:
- a fa teljes nagysága
- lehetőleg legyen "valami" viszonyítási alap a fa mellett a méreteket illetően (pl egy ember)
- ha rálóg vezetékre (épületre stb.) akkor a "problémás" részt is érdemes lefotózni

A fotókat (3-4 db max) küldje el nekünk, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, azonban kérjük, hogyha pár napon belül nem érkezik visszajelzés, mindenképpen hívjon bennünket telefonon is!

Kapcsolattartó telefonszáma: +36 30-564-6625 (Szakál Sándor)

Cimkék: fakivágáas árak, favágás, veszélyes fa kivágás ára, veszélyes fák kivágásának ára, alpin favágás árak