+36 30-564-6625 (Fa beszámítása lehetséges!)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Sajnos minden fa és minden "eset" más és más, ezért nagyon nehéz egységes árat szabni. Azt javasoljuk, hogyha mégis szeretne előzetesen tájékozódni az árak felől, küldjön nekünk fotót a kérdéses fáról. Célszerű olyan beállításban fotózni, hogy a méretek és a "problémás" ( pl. légvezetékek, épület stb.) részek látszódjanak.

Igen. A veszélyhelyzet ideje alatt is igyekeztünk a veszélyes fákat eltávolítani, de most már 100%-ban dolgozunk. Várjuk hívásaikat!

Tekintettel, hogy moderált árakkal dolgozunk, a távolságok és az üzemanyagköltség miatt (jelentősen megdrágítaná a kivágást) korlátozottan tudjuk vállalni működési területünkön kívül eső településeket. Ez Kecskemét és 100km-es vonzáskörzete , ill. Nagykőrös és kb. 100km-es vonzáskörzete.( Budapesten és környékén még vállalunk fakivágást!) Azt javasoljuk, hogy hívjon bennünket telefonon, hiszen néha előfodul, hogy távolabbra is vállalunk munkát a megrendelés függvényében. Esetleg ha az utcában ( vagy ismerősöknél) is lenne veszélyesen megdőlt vagy gyökérzetében meggyengült fa, akkor elvileg elképzelhető, hogy távolabb lévő településekre is el tudunk menni. Azt javasoljuk, hogy ha nem biztos abban, hogy az Ön településén elérhető-e szolgáltatásunk, hívjon bennünket bátran vagy küldjön emailt, hiszen lehet , hogy éppen arra vállalunk munkát.

Teljesen. Ön biztos lehet abban, hogy amelyik munkát elvállaljuk, ott semmilyen rizikóval nem kell számolnia. Garancia erre a számos veszélyes helyről kivágott fa.

Természetesen. A saját területünkön belül (lakott területen belül családi házunk kertjében például) lévő fa engedély nélkül kivágható.

Minden esetben a tulajdonos kötelessége az ún "szabadvezetékek" köré nőtt fák gallyazása. Ha ezt a tulajdonos nem teszi meg, akkor a szolgáltató elvégezteti és a költséget kiszámlázza.

A keletkezett fa eltüzelhető, illetve nyári grillzések, bográcsozások alkalmával felhasználható, de vannak esetek amikor nem tudunk vele mit kezdeni. Ebben az esetben fel tudjuk ajánlani, hogy a keletkezett fát (nyesedéket, lombot stb.) elszállítjuk . Megállapodás alapján a favágás költségéből levonjuk.Kérjük előzetes egyeztessen ez ügyben.

Évszaktól függetlenül , de a legjobb amikor már a fa elhullajtotta zöld lombozatát. Természetesen ha a fa például vihar áldozatává válik és veszélyesen megdőlt ( vagy rádőlt valamire), akkor azonnali intézkedést igényel.

Ez könnyen eldönthető, hiszen legtöbbünk több méter magasban (néha egy lábbal egyensúlyozva) nem igazán szeret láncfűrésszel a kezében dolgozni, de a legfontosabb , hogy mérje fel saját képességeit és erőviszonyait. Azt tudjuk javasolni, hogyha nem biztos a dolgában, mindenképpen keressen egy szakembert! Biztos Ön is járt már úgy, hogy az elsőre olcsóbb megoldás lett a drágább......

Alapesetben nem, de külön megállapodás alapján természetesen tudjuk válllalni.

Igen. Koronaigazítás vállalunk, így jó néhány évig a fa nem okoz gondot sem a légvezetékek, sem péládul épületek mellett. Ezt azonban inkább akkor szoktuk javasolni, amikor a fa gyökérzete ép és a törzse nincs túl közel olyan épülethez vagy egyéb építményhez, ahol gondot okozhat.

Telefonon hívja ezt a számot: +36 30-564-6625 vagy küldjön nekünk emailt: fakivagasnagykoros@gmail.com . Sürgős esetekben kérjük inkább a telefonszámon érdeklődjön, mivel nem kizárt, hogy "terepen" vagyunk!